Lasagne met een Indiase twist

Bereidingstijd15 minutenKooktijd45 minutenTotale tijd1 hrCategorie,

Dit is een echte all-time favourite, namelijk lasagne ! Maar dit keer lasagne met een Indiase twist. Wij vinden het namelijk altijd een uitdaging om goede basisgerechten om te toveren tot een nieuw en spannend gerecht. Dit is een ontzettend simpel gerecht en handig om te maken wanneer je eters op bezoek krijgt. Ook een pluspunt: je kan het van tevoren maken, doet alvast de afwas, schuift hem in de oven en ondertussen kun jij lekker vast een wijntje drinken met je gasten !

 500 g half om half gehakt
 1 rode ui
 2 knoflooktenen
 1 rode paprika
 1 courgette
 1 pakje lasagnebladen (voorkeur voor vers)
 1 fles Bertolli tradizionale tomatensaus
 2 bollen mozarella
 1 klein zakje geraspte kaas jong belegen
 2 tsp Garam massala kruiden van Johnnie Boer
 2 tsp Provinciale kruiden of oregano als topping

1

Bak het gehakt rul, voeg de knoflook en ui toe. Voeg vervolgens de gesneden groenten en de tomatensaus toe.

2

Voeg de Indiase kruiden toe aan de saus en vul je ovenschaal met een laagje saus. Bouw de lasagne op met saus en bladen, leg steeds plakjes mozzarella op de lasagnebladen en eindig met een laagje saus en geraspte kaas. Eventueel nog wat provinciale kruiden of oregano als topping.

3

45 minuten in de oven op 200 graden en smullen maar!! EN-joy!

Ingredients

 500 g half om half gehakt
 1 rode ui
 2 knoflooktenen
 1 rode paprika
 1 courgette
 1 pakje lasagnebladen (voorkeur voor vers)
 1 fles Bertolli tradizionale tomatensaus
 2 bollen mozarella
 1 klein zakje geraspte kaas jong belegen
 2 tsp Garam massala kruiden van Johnnie Boer
 2 tsp Provinciale kruiden of oregano als topping

Directions

1

Bak het gehakt rul, voeg de knoflook en ui toe. Voeg vervolgens de gesneden groenten en de tomatensaus toe.

2

Voeg de Indiase kruiden toe aan de saus en vul je ovenschaal met een laagje saus. Bouw de lasagne op met saus en bladen, leg steeds plakjes mozzarella op de lasagnebladen en eindig met een laagje saus en geraspte kaas. Eventueel nog wat provinciale kruiden of oregano als topping.

3

45 minuten in de oven op 200 graden en smullen maar!! EN-joy!

Lasagne met een Indiase twist
(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *