Tijd voor een mega lekker vegetarisch recept!!
Wij vinden het een uitdaging om groenten zo goed op smaak te maken dat het een waardig en smaakvol gerecht wordt. Dit keer hebben we de hulp van Ottolenghi ingeschakeld. Dit recept komt namelijk uit het boek SIMPEL.
Dit is een heerlijk bijgerecht of een mooi gerecht voor een mezze/tapasavond!
Wentel de asperges door 2 eetl olijfolie met flinke snuf zout en peper en gril de asperges circa 12 minuten op 200 graden.
Doe de boter in een pan en laat hem smeten, bak de amandelen 2 minuutjes erbij en voeg tot slot de zwarte olijven toe.
Garneer de asperges op een mooie schaal, giet het pannetje met ingrediënten eroverheen en strooi de gehakte dille erover. En serveren maar!
Ingredients
Directions
Wentel de asperges door 2 eetl olijfolie met flinke snuf zout en peper en gril de asperges circa 12 minuten op 200 graden.
Doe de boter in een pan en laat hem smeten, bak de amandelen 2 minuutjes erbij en voeg tot slot de zwarte olijven toe.
Garneer de asperges op een mooie schaal, giet het pannetje met ingrediënten eroverheen en strooi de gehakte dille erover. En serveren maar!