Tijd voor een vegetarisch recept, want wist jij dat je groenten super lekker op smaak kunt brengen en kan grillen in de oven? Zo maak je een waardig gerecht van je gewone groenten. Wij gingen deze keer voor aubergine uit de oven. Met dit recept kan jij de chef-kok uithangen.
Snij de aubergine in plakken (2 cm) en doop ze in de arachideolie. Wat peper en zout en 45 min in de oven op 200 graden.
Voor het sausje: Meng de yoghurt met alle kruiden en citroensap, voeg er nog een snufje zout en peper aan toe.
Voor de topping: Snij de ui in kleine stukjes en bak deze samen met de geschaafde amandelen in een koekenpan.
Serveer de geroosterde aubergines op een bord, bestrooi het sausje en de topping erover en smullen maar!!
Ingredients
Directions
Snij de aubergine in plakken (2 cm) en doop ze in de arachideolie. Wat peper en zout en 45 min in de oven op 200 graden.
Voor het sausje: Meng de yoghurt met alle kruiden en citroensap, voeg er nog een snufje zout en peper aan toe.
Voor de topping: Snij de ui in kleine stukjes en bak deze samen met de geschaafde amandelen in een koekenpan.
Serveer de geroosterde aubergines op een bord, bestrooi het sausje en de topping erover en smullen maar!!