Print Options:

Brownies met pecannoten

Yields1 ServingBereidingstijd15 minutenKooktijd1 hrTotale tijd1 hr 15 minuten

Tijd om jezelf eens te trakteren op iets mega lekkers ! Je kunt ons hier echt midden in de nacht voor wakker maken. Ook als het the moment of the month is of je gewoon chagrijnig bent, gun jezelf dan deze goddelijke brownies.

 250 g Pure chocolade (of melk/wit, of gewoon alle drie!)
 4 eieren
 300 g suiker
 500 ml melk
 150 g zelfrijzend bakmeel
 20 g cacaopoeder
 75 g ongezouten pecannoten (tip: haal je pecannoten op de markt= veel goedkoper)
 1 snufje zout
1

Verwarm de oven voor op 180 ÂșC. Smelt de chocolade au bain-marie en roer de boter erdoor.

2

Klop in een kom de eieren en de suiker schuimig en roer de melk erdoor. Meng het zelfrijzend bakmeel met cacao en zout.

3

Meng het eimengsel en het bakmeel door de chocolade en voeg 2/3 van de pecannoten toe aan de mix.

4

et de bakvorm in met wat gesmolten boter en bekleed met bakpapier. Schenk het beslag in de bakvorm en strooi de overige noten erover. Bak de brownies in de oven in circa 60 minuten gaar.