Print Options:

Kokosmakronen

Yields1 ServingBereidingstijd5 minutenKooktijd12 minutenTotale tijd17 minuten

Wij delen het meest simpele bakrecept dat er bestaat! Namelijk kokosmakronen. Doordat dit recept enkel en alleen melk en geschaafde kokos bevat, is het ook nog eens glutenvrij en goed voor de portemonnee. Nog een tip: wanneer je zorgt dat je altijd een zakje geraspte kokos en een blik gecondenseerde melk in huis hebt, kun je altijd verse koekjes maken bij onverwachts bezoek!

Ingrediƫnten
 200 g gecondenseerde melk
 200 g kokosrasp
1

Verwarm de oven voor op 180 graden.

2

Doe de twee ingrediƫnten samen in een kom en meng alles goed door elkaar.

3

Maak bolletjes en leg ze op je bakplaat (met bakpapier), druk de bolletjes een beetje plat.

4

Laat ze ongeveer 12 minuutjes in de oven tot ze licht bruin kleuren.