Wie zijn wij?

Begin je over eten, dan raken wij niet meer uitgepraat. Veel mensen die ons al kennen, weten dat wij gek zijn op koken, bakken, wijnen en vooral eten! Voor ons is het maken van eten en het bedenken van nieuwe recepten iets waar we graag mee bezig zijn in onze vrije tijd. Maar wij kwamen snel tot de conclusie dat eten veel meer is dan enkel en alleen recepten delen. Op Let’s talk about food willen we je meenemen in het verhaal achter het eten, wat voeding met je lichaam doet, eten in andere landen en onze relatie met eten. Wij geven jullie graag een kijkje in onze voorliefde voor eten en kletsen jullie graag bij over alles wat hierbij komt kijken.

Heel veel leesplezier!

Liefs Eva en Nienke ❤

(Visited 34 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *